Om denne bloggen

Matblogg med oppskrifter på glutenfri og lowFODMAP mat. Prøver meg frem på forskjellige ting som skal være ok for magen, men også smake godt!Jeg henter inspirasjon fra kokebøker, andre bloggere, og generelt på nettet. Målet er å lage mat som er kjempegodt i seg selv og ikke bare «godt for å være glutenfritt». Jeg har brukt spelt i en del av oppskriftene, jeg tåler det bedre enn vanlig hvetemel. Der var klassifisert som lav fodmap før, men er nå endret til høy fodmap. Det er kun bakevarer av spelt som er laget med surdeig som kan nå klassifiseres som lav fodmap. 
Setter pris på å få kommentarer dersom dere prøver noen av oppskriftene!

2 kommentarer Legg til din

  1. Tove Auren sier:

    Hei
    Skolen du gikk på har laget en app for fodmap. Der står det ar man ikke skal ha mandel og soya. Jeg ser at du likevel benytter eller anbefaler dette, feks. marsipan. Går dette likevel greit for dere?

    1. friskmage sier:

      Hei! Ja der stemmer, jeg bruker også den appen. Som med mye annet så kan man tåle små mengder av mandler, derfor har jeg marspan i oppskriften. Men soya tåler jeg dårlig og bruker sjelden det, bruker heller ris- eller havreprodukter. Du må nesten prøve deg litt frem og se hva som fungerer på deg:) Lykke til! Mvh Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s