Min vei til en frisk mage

Jeg har hatt problemer med intoleranse så lenge jeg kan huske!
Jeg er gift, har en liten datter, og er i full jobb så det blir bare litt blogging på si. Min datter er glutenfri og spiser redusert laktose. Min mann sier han føler seg bedre ved å spise glutenfri og jeg har irritabel tarmsyndrom (IBS). Denne bloggen er min vei inn i matens verden på utkikk etter fantastiske smaker som de fleste kan tåle.

Ønsk meg lykke til!

Marit

4 kommentarer Legg til din

 1. Eli sier:

  Lykke til!

 2. Janne.k.halvorsen@gmail.com sier:

  Jeg bare elsker det jeg har funnet så langt på bloggen din. Jeg søiter selv veldig med både ibs og intoleranser og spiser lite hver eneste dag. Denne bloggen ble mitt lyspunkt i dag! Takk til deg

  1. friskmage sier:

   Tusen takk for hyggelige ord! Ja IBS er ikke lett, det finnes ikke noe fasit og jeg har enda ikke funnet helt min vei. Lykke til og håper du finner noe på bloggen min som du synes smaker veldig godt uten å gjøre magen din vondt:)

  2. friskmage sier:

   Hei! Jeg håper du fikk svaret av meg tidligere?! Hvis ikke, fantastisk hyggelig å høre at du liker bloggen;) lykke til med din vei til en frisk mage! Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s