Knasende Knekkebrød glutenfri lavkarbo uten mel

Supre sprø knekkebrød uten mel. Jeg gikk ut i fra min andre knekkebrødoppskrift og gjorde noen endringer. Det ble veldig godt:)   

Ingredienser:
2 dl gresskarkjerner
1 dl sesamfrø

2 1/2 dl linfrø

2 dl solsikkekjerner

2 dl glutenfrie havregryn

2 ss fiberhusk

2 ts Himalaya salt

1 ss lønnesirup (dette er FODMAPvennlig) 

Ca 10 dl vann
Fremgangsmåte:
1. Sett ovn på 160 C varmluft

2. Tilsett alle ingrediensene i en bolle og la svelle i 10 min

3. Smør så deigen utover med en slikkepott på et stekebrett med bakepapir

4. Stekes i ca 75-90 min. Følg med så det blir sprøtt men ikke brent

5. Ta ut brettene etter 15 min og skjær opp i passende biter med pizzaruller og sett brettene inn i ovnen igjen

6 Skift om på plassering av brettene etter halv tid

7. Legg på rist og avkjøl

8. Dersom de fortsatt er litt myke under kan du snu dem og steke litt videre .

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s