Chocolate chip cookies glutenfri og melkefri

Dette er cookies som er laget på Sunkost kokosmel (kjøpt på helsekost). Oppskriften står bak på posen og var faktisk veldig gode. De ble ikke sånn supersprø men det var nok fordi jeg ikke hadde de lenge nok i ovnen.
Litt småendringer har jeg gjort da. Oppskriften var nok til 12-16 cookies.

IMG_0346.JPG

Ingredienser:
100 gr Soft spesial (blått smør)
0,5 dl sukker
1 egg
0,7 dl kokosmel
1 ts bakepulver
1ts vaniljepulver
75 gr hakket melkefri mørk sjokolade (jeg brukte Lindt 70%)

Fremgangsmåte:

Visp smør og sukker. Tilsett egget og pisk videre. Tilsett alt det tørre. Rør inn sjokolade til slutt. Sett små topper med en skje på bakepapir.

IMG_0345.JPG
Stek i 15 (kanskje litt mer) min på 175 grader.

La de kjøle på stekebrettet. Sett i kjøleskapet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s