Jeg fikk servert Drømmekake som er en klassisk kake fra Danmark. Jeg ønsket å prøve meg på en gluten og melkefri versjon. Det slo virkelig an! Den ble utrolig velsmakende og saftig selv om den kanskje ikke ser sånn ut:) Synes den var spesielt god med litt frisk lime og is. Fant oppskriften opprinnelig på http://glutenfri-mad.dk/glutenfri-droemmekage/print/ men jeg har gjort noen endringer på den.
Ingredienser:
300 g Semper Fin Mix
250 g sukker
50 g smeltet melkefri margarin
3 egg
2 dl rismelk eller soyamelk (jeg brukte rismelk)
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Fyll:
125 g smeltet melkefri margarin
1/2 dl rismelk eller soyamelk
200 g brunt sukker
100 gr kokosmasse
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Tilsett smeltet margarin og rismel/soyamelk.
Bland alt det tørre og rør det inn.
Hell over i en smørt form 25 x 25 cm.
Stek på nederste rille i ovnene på 200 grader i 25 minutter
Imens kaken steker lager du fyllet.
Kok opp margarin, brunt smør og rismelk/soyamelk.
Tilsett kokos og hell over kaken når den har stekt 25 minutter og stek videre i 10 min.
Avkjøl og spis sånn som den er eller med frisk lime og iskrem, sorbet eller krem.