Havrerundstykker med kokosmelk og banan

I det siste har jeg funnet ut at jeg tåler ikke eggeplomme så bra. Heldigvis ser det ut som om eggehvite fortsatt går nogenlunde greit. Denne oppskriften er med kokosmelk som er første gang jeg prøver, eggehvite og banan. De ble supergode! Trenger egentlig ikke å ha noe på dem, de smaker godt som de er😊

Ingredienser: 

250 gram store havregryn (glutenfri) 

4 eggehviter

200 gr kokosmelk

1 banan

1 ss bakepulver

Litt Himalayasalt

evnt 30-50 gram valnøtter

Fremgangsmåte:

Ta 100 gram havregryn i en blender og mal det til mel. Putt det i en bolle sammen med det andre tørre

Bland eggehvite, kokosmelk og banan i blender til det blir en fin røre. 

Hell røren i det tørre og bland godt. 

Bruk en iskremskje eller en vanlig skje til å lage boller og legg de på stekebrett med

bakepapir. 

Stek midt i ovnen på 200 grader i Ca 18 minutter. 

Avkjøl på rist. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s