I det siste har jeg funnet ut at jeg tåler ikke eggeplomme så bra. Heldigvis ser det ut som om eggehvite fortsatt går nogenlunde greit. Denne oppskriften er med kokosmelk som er første gang jeg prøver, eggehvite og banan. De ble supergode! Trenger egentlig ikke å ha noe på dem, de smaker godt som de er😊
Ingredienser:
250 gram store havregryn (glutenfri)
4 eggehviter
200 gr kokosmelk
1 banan
1 ss bakepulver
Litt Himalayasalt
evnt 30-50 gram valnøtter
Fremgangsmåte:
Ta 100 gram havregryn i en blender og mal det til mel. Putt det i en bolle sammen med det andre tørre
Bland eggehvite, kokosmelk og banan i blender til det blir en fin røre.
Hell røren i det tørre og bland godt.
Bruk en iskremskje eller en vanlig skje til å lage boller og legg de på stekebrett med
bakepapir.
Stek midt i ovnen på 200 grader i Ca 18 minutter.
Avkjøl på rist.