Denne er en slager i hjemmet. Den går veldig fort å lage og er superlett å slenge sammen når du plutselig får besøk eller man er søtsugen. Den er såpass saftig at det går kjempefint å spise uten den noen ting på. Kaken er opprinnelig på detsoteliv.no men da med gluten og laktose
Ingredienser:
2 store egg
3 dl sukker
3 dl laktosefri rømme
3 dl Toro kakemiks
2 ts bakepulver
1,5 dl kokos
Pynt:
melisdryss og bringebær
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker sammen i en bakebolle med stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis!). Visp inn rømmen. Visp deretter inn Toro melet og bakepulver. Rør inn kokos til slutt.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180°C i 40-45 min.
Avkjøl kaken i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat. Pynt med et lite melisdryss.
Denne kan fint fryses!