Dette er noen fantastiske godbiter som er kjempelette å lage. De er best dagen etter du lager dem, men det går fint å spise dem samme dag også dersom behovet er der;) jeg fant orginaloppskriften på http://www.detsoteliv.no/oppskrift/karasjokk-med-valnotter men har endret den litt.
Ingredienser:
5 ss sukker
1 dl laktosefri kremfløte
100 g grovt hakkete valnøtter
50 g smeltet 70 % kokesjokolade
Fremgangsmåte:
Smelt sukker i en kjele til den får en fin brunfarge (men ikke brent).
Varm opp fløten til før kokepunktet.
Hell fløten og valnøtter i det smeltede sukkeret mens du rører.
La det kjøres ned litt.
Tilsett sjokolade som er smeltet over vannbad.
Hell massen i en form med bakepapir, tykkelsen skal være Ca 2 cm.
Skjær i ruter etter at de har blitt avkjølt i kjøleskap.
Oppbevares i kjøleskap i plastboks med bakepapir mellom lagene.
Oi, det såg godt ut 🙂
De var veldig gode og jeg spiste nok litt for mange av dem selv😉