Denne ble en hit i hjemmet!
Orginaloppskriften kommer fra Maison Mat &Vin bladet nr 4 2014 men jeg har som vanlig trikset litt.
Minibrødet/muffinsen passer til mye forskjellig som for eksempel kjøtt, eller sammen med ost. Vi spiste de med smør på sammen med «pulled pork» og en god salat. Denne oppskriften er lav FODMAP.
Oppskriften gir Ca 18 små.
300 gr squash
75 gr smør
2 egg
2 ts sukker
35 gr revet parmesan
80 gr Semper mix med fiber
95 gr Semper mix
1 ts bakepulver
1 ts salt
Sett ovnen på 225 C.
Vask og riv squashen, legg den i et kjøkkenhåndkle og vri ut så mye væske som du kan.
Smelt smøret og la det bli kaldt
Pisk eggene sammen med sukker, salt, parmesan og smeltet smør.
Sikt inn mel og bakepulver.
Rør inn squashen,
Fyll røren i muffinsformer ved hjelp av 2 skjeer. (Jeg bruker silikonformer så jeg slipper å smøre)
Stek midt i ovnen i Ca 15 min.
Avkjøl på rist.