Spelt og havre scones

Ny søndagsmorgen og igjen føler for å lage noe godt og raskt. Jeg tok utgangspunkt i min glutenfrie scones oppskrift og gjorde litt om på den. For de som kan spise gluten var disse sconesene et godt og sunt alternativ til brød:) 

  

Ingredienser: 

6 dl Speltmel

2 dl havremel (kjøpt på vanlig butikk) 

1 dl samtalt Speltmel 

2 ts sukker 

1 ts Himalaya salt (evnt vanlig salt) 

3 ts bakepulver 

4 dl laktosefri/laktoseredusert melk 

4 ss laktosefri Naturell yoghurt 

1 ss appelsin juice 

  

Fremgangsmåte: 

Sett ovn på 230 grader. 

Bland alt det tørre i en kjøkkenmaskin. 

Bland melken og juiceb inn gradvis og til slutt yoghurten. 

Deigen skal være klissete. 

Bruk to spiseskjeer og legg små klumper på et stekebrett med bakepapir. 

Sett midt i ovnen i Ca 15 min

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s