Vi tester glutenfri pasta

Endelig en pastadeig som vi kunne kjøre gjennom pastamaskinen:) Neste gang vil vi koke pastaen litt kortere sånn at den er mer al dente.

Naturlig glutenfri

Min lillesøster og jeg har lenge hatt lyst å lage hjemmelaget glutenfri pasta. På lørdag rigget vi opp til en skikkelig workshop med pastamaskin, ulike oppskrifter og en drøss av hjelpfulle barn. Jeg har aldri prøvd dette før, og har heller ikke trodd at dette kunne bli særlig vellykket. Må innrømme at jeg en gang i blant savner pasta med gluten. Noen av merkene vi kjøper i butikken har en særegen bismak som ikke er spesielt god.

Det føltes som om det tok en hel dag å få det til, og selve måltidet tok ca. 15 min. Men det smakte helt nydelig og var selvfølgelig en hit hos barna. Konsistensen var super og det var ikke så vanskelig å lage som jeg trodde.

Her er oppskriften:

Ingredienser
1/2 cup tapioca flour
1/2 cup cornstarch (her brukte vi Maizena)
3 tablespoons potato starch
3/4 teaspoon salt
4 1/2 teaspoons xanthan gum

Vis opprinnelig innlegg 123 ord igjen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s