Speltknekkebrød fra Møllerens

Jeg kjøpte denne en tid tilbake og fant ut at nå måtte den prøves! Det er jo uvant å ikke velge glutenfri men jeg tåler da altså  litt spelt. Men husk å sjekke innholdet! Ofte er for eksempel speltbrød ikke 100% spelt. Det kan være andre melsorter gjemt inni.
Smaken på knekkebrødene var god men de kan ikke måle seg med de andre jeg har oppskrift på i denne bloggen. Men supert alternativ når du skal lage noe kjapt!

IMG_0306.JPG

IMG_0308.JPG

Reklame

2 kommentarer Legg til din

 1. villkatta sier:

  Heldig du som kan spise spelt! Jeg er superfølsom på oligofruktaner, og må dessverre holde meg vekke fra speltmel, også.

  1. friskmage sier:

   Hei! Jeg håper ihvertfall at jeg kan spise spelt! Har ikke helt funnet min vei enda, fortsatt mye jeg reagerer på uten å vite hva det er. Men jeg tåler spelt bedre enn hvetemel så da prøver jeg meg litt frem. Jeg anbefaler de glutenfrie lavkarbo knekkebrødene som jeg har på bloggen. De er veldig gode!
   Mvh
   Marit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s