Glutenfri og laktosefri middagspannekaker (crepes)

Etter å ha vært en tur i statene og sett de gode franske pannekakene (crepes) de lager der, så tenkte jeg at jeg måtte prøve meg på en variant her. Det ble et kjempegodt måltid med en ny vri.

20140324-193407.jpg

Ingredienser:

2 store egg
3 dl lakosefri/laktoseredusert melk (evnt rismelk)
1 dl fint hvitt rismel
1 dl lys Toro melblanding
1/2 ts Himalaya salt (eller vanlig salt)
Usaltet smør eller Soft spesial til steking
(Dersom du heller vil ha dem søte så kan du 1 ss sukker og evnt 3/4 ts vaniljepulver)

Pisk tingene sammen til det er en jevn fin røre. La den stå i 5-10 min slik at de fleste boblene er ute.

20140324-194408.jpg

Stek de gylne på hver side. Legg i hva du måtte ønske. Jeg hadde ost, brokkoli, agurk og reinsdyrspølse. Brokkoli og reinsdyr hadde jeg stekt først i panne.

20140324-194504.jpg

20140324-194548.jpg

Vel bekomme!

20140324-193407.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s