Etter å ha vært en tur i statene og sett de gode franske pannekakene (crepes) de lager der, så tenkte jeg at jeg måtte prøve meg på en variant her. Det ble et kjempegodt måltid med en ny vri.
Ingredienser:
2 store egg
3 dl lakosefri/laktoseredusert melk (evnt rismelk)
1 dl fint hvitt rismel
1 dl lys Toro melblanding
1/2 ts Himalaya salt (eller vanlig salt)
Usaltet smør eller Soft spesial til steking
(Dersom du heller vil ha dem søte så kan du 1 ss sukker og evnt 3/4 ts vaniljepulver)
Pisk tingene sammen til det er en jevn fin røre. La den stå i 5-10 min slik at de fleste boblene er ute.
Stek de gylne på hver side. Legg i hva du måtte ønske. Jeg hadde ost, brokkoli, agurk og reinsdyrspølse. Brokkoli og reinsdyr hadde jeg stekt først i panne.
Vel bekomme!