Tenk så deilig å kunne lage noe på en halv time som er både godt og glutenfritt! Disse er også lav Fodmap. Jeg ble inspirert da min gode venninne som sjelden baker noen ting, lagde lignende til meg i helgen. Det finnes mange typer havregrynsrundstykker på nettet, men her er altså min versjon. Det lønner seg å fryse de ned, og varme opp bare de du trenger. Enkelt, smakfullt, og kjempesunt!
Ingredienser:
350 gram store havregryn (glutenfri)
4 egg
1 pakke (300 gr) Laktosefri kesam
1 ss bakepulver
1 ts Himalayasalt
30-50 gram valnøtter
Fremgangsmåte:
Ta 200 gram havregryn i en blender og mal det til mel. Putt det i en bolle sammen med det andre tørre
Bland egg og kesam i blender til det blir en fin røre.
Hell røren i det tørre og bland godt.
Bruk en iskremskje eller en vanlig skje til å lage boller og legg de på stekebrett med bakepapir.
Stek midt i ovnen på 200 grader i Ca 18 minutter.
Avkjøl på rist.