Sjokoladebolleblomst


Lag en utrolig dekorativ Sjokoladebolleblomst ved å bruke Tone’s boller med en tvist grunnoppskrift på bolledeig og Sjokoladefyll. Varm fyllet litt i mikroen så er det lettere å smøre utover. Ved å bruke laktosefri melk og speltmel er den ihvertfall for meg mye vennligere for magen enn annen gjærbakst. I tillegg er deigen helt fantastisk å jobbe med! Det blir en del deig til overs og da kan du for eksempel lage vanlige boller eller kanel/sjokoladeknuter. 

Fremgangsmåte: 

Beskrivelse på å lage blomsten fant jeg på http://youtu.be/HwvYmBo_bN4

La heve lunt i 1 time etter den er ferdig utformet (trenger kun å heves 1 gang)

Pensle med eggehvite

Stekes midt i ovnene på 210 grader i Ca 15 minutter

Avkjøl på rist

Mmmmmmm! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s