Eple og gulrot kake med rester fra juicepressing , gluten- og melkefri

I dag kjøpte jeg meg ny juicepresse! Jeg lagde gulrot og eplejuice til datteren min som ble veldig populært. Da jeg skulle kaste det som var igjen etter at juice var presset ut, erindret jeg at noen hadde sagt at det kan brukes til kake. Så da måtte jeg slenge sammen noe. Det ble til en kake som var supersaftig;)

20140412-091527.jpg

Ingredienser:

Fyll:
3 egg
1 dl sukker
1 dl Semper finmix
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
«Pulp» laget av 6 medium størrelse gulrøtter og 3 pink lady epler med skall og kjerne og alt. Obs: det er eple i denne kaken og du må vurdere om du tåler det i små mengder.

20140412-092047.jpg

Krem:
50 gr Soft spesial
1,5- 2dl melis
3 ss presset sitron
Valnøtter

Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Tilsett alt det tørre forsiktig.
Vend i pulpen.
Hell i en smurt form (jeg brukte Cocosa olje)

20140412-092221.jpg

Stek i Ca 70 min på 180 grader.

Ta ut og sett på rist.
Pisk Soft spesial, melis og sitron sammen.
Tilsett hakkete valnøtter.
Bre krem over på avkjølt kake og pynt med valnøtter.

20140412-092311.jpg

Reklamer

2 kommentarer Legg til din

  1. sviddaa sier:

    Noe igjen til søndag? 🙂

    1. friskmage sier:

      Eh, nei sorry, mange som ville ha!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s