I dag kjøpte jeg meg ny juicepresse! Jeg lagde gulrot og eplejuice til datteren min som ble veldig populært. Da jeg skulle kaste det som var igjen etter at juice var presset ut, erindret jeg at noen hadde sagt at det kan brukes til kake. Så da måtte jeg slenge sammen noe. Det ble til en kake som var supersaftig;)
Ingredienser:
Fyll:
3 egg
1 dl sukker
1 dl Semper finmix
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
«Pulp» laget av 6 medium størrelse gulrøtter og 3 pink lady epler med skall og kjerne og alt. Obs: det er eple i denne kaken og du må vurdere om du tåler det i små mengder.
Krem:
50 gr Soft spesial
1,5- 2dl melis
3 ss presset sitron
Valnøtter
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Tilsett alt det tørre forsiktig.
Vend i pulpen.
Hell i en smurt form (jeg brukte Cocosa olje)
Stek i Ca 70 min på 180 grader.
Ta ut og sett på rist.
Pisk Soft spesial, melis og sitron sammen.
Tilsett hakkete valnøtter.
Bre krem over på avkjølt kake og pynt med valnøtter.
Noe igjen til søndag? 🙂
Eh, nei sorry, mange som ville ha!