Gode og saftige Scones, glutenfri og laktoseredusert

IMG_0423.JPG

Lørdagsmorgen. Hmmm bake noe? Men vi har jo ikke så god tid… Hva skal man lage da? Jo Scones! Prøvde å bruke Jyttemel for første gang. Var litt forsiktig da jeg synes melet ofte har en «glutenfri» smak- hvis dere skjønner hva jeg mener. Men det funket fint med disse mengdene jeg brukte her.

Ingredienser:
3,5 dl Semper mix fiber
2 dl glutenfrie havregryn
1,5 dl Jyttemel
1 ss fiberhusk
2 ts sukker
1 ts Himalaya salt (evnt vanlig salt)
3 ts bakepulver
4 dl laktosefri/laktoseredusert melk
3 ss laktosefri Naturell yoghurt

IMG_0426.JPG
Fremgangsmåte:

Sett ovn på 230 grader.
Bland alt det tørre i en kjøkkenmaskin.
Bland melken inn gradvis og til slutt yoghurten.
Deigen skal være klissete.
Bruk to spiseskjeer og legg små klumper på et stekebrett med bakepapir.
Sett midt i ovnen i Ca 13-15 min.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s