Chocolate chip cookies glutenfri og melkefri

Dette er cookies som er laget på Sunkost kokosmel (kjøpt på helsekost). Oppskriften står bak på posen og var faktisk veldig gode. De ble ikke sånn supersprø men det var nok fordi jeg ikke hadde de lenge nok i ovnen.
Litt småendringer har jeg gjort da. Oppskriften var nok til 12-16 cookies.

IMG_0346.JPG

Ingredienser:
100 gr Soft spesial (blått smør)
0,5 dl sukker
1 egg
0,7 dl kokosmel
1 ts bakepulver
1ts vaniljepulver
75 gr hakket melkefri mørk sjokolade (jeg brukte Lindt 70%)

Fremgangsmåte:

Visp smør og sukker. Tilsett egget og pisk videre. Tilsett alt det tørre. Rør inn sjokolade til slutt. Sett små topper med en skje på bakepapir.

IMG_0345.JPG
Stek i 15 (kanskje litt mer) min på 175 grader.

La de kjøle på stekebrettet. Sett i kjøleskapet.

Legg igjen en kommentar